PDA

View Full Version : System Error #5


eoliver77
08-26-2002, 09:55 AM
I am getting a system error #5 when I try to do an inventory query in PT Classic v11 running on an NT network with a Win 98 client. It is also running very slow.

Can anyone tell me what could be causing this?

Thanks in advance for your help.

chikamic
08-31-2002, 10:36 AM
Try running Recover Data on your inventory files. Report back as to whether this helps. If not we can go from there.

eoliver77
09-03-2002, 06:05 AM
chikamic,

Thank you for your reply.

I should have stated that this only happens on 1 of the 7 machines accessing Peachtree so I don't believe that Recovering the Data will work. We have done a recover for other reasons a time or 2 in the past and it has not helped.

I have also checked the config.sys settings and have found know problems there.

chikamic
09-03-2002, 06:19 AM
Check your autoexec.bat for SET OVERLAY_HEAP=1 , it should be the first line.

eoliver77
09-03-2002, 07:14 AM
That was the problem, thank you very much. I appreciate your help.

Ed

raleysm1
07-17-2003, 08:01 AM
I have a 5 client network running v12 classic on windows2000 and 2 out of the 5 that process the payroll get system error 5 quite frequently. I used the peachtree FAQ and put all the required information in config.nt and autoexec.nt
1 out of the 2 complains that her peachtree is rather slow until she reboots her computer a couple of times and then peachtree speeds up?

Any recommendations as to what I should look for?