PDA

View Full Version : Barcoding for Peachtree


Joan Henderson
11-10-2003, 12:33 PM
Is anyone using barcode readers to receive Inventory items for Purchase orders?

If so, could you please let me know what is required.

Thank you.

RetroCanino
11-12-2003, 03:39 PM
There are a few 3rd party apps that work with Peachtree, you search google or this groups, one that I like is from http://www.wizard-net.com/

Jim Dale
12-14-2003, 06:35 PM
If you use readers that plug in line with the keyboard no special translation or 3rd party software should be needed

draxll
08-03-2004, 06:41 PM
Speaking of barcodes, can you use a reader that will allow you to enter products to be shipped that correspond with an open sales order?

To say another way:

I have a sales order in the system and I'm ready to ship the order. I have my pile of stuff, and I want to scan each product as I put it in the box. Will PT coordinate with the sales order to create an invoice. Sorta like a double check what is going in the box matches the sales order....?????

Jim Dale
08-03-2004, 07:10 PM
Thats not a bad thought! As far as I know, even with the sales order open in Invoicing, p'tree is going to treat additional input as applying to the first line. This might be a project you could do with Pawcom, though.