Peachtree and Sage 50 Forums      

Go Back   Peachtree and Sage 50 Forums > Peachtree and Sage 50 software > Premium Accounting forum

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 06-19-2014, 04:09 PM
ReidAlbee ReidAlbee is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
UPS Shipping Issues Peachtree 2012

I am having a problem with the UPS shipping icons getting greyed out occasionly. The only fix I have found so far is to repair, or reinstall the client.

Has anyone got a better fix for this.

thanks.
Reply With Quote
  #2  
Old 06-24-2014, 04:47 PM
jdierkhising jdierkhising is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2004
Location: Minneapolis
Posts: 416
If you use the repair it basically is reinstalling and removing any patches Sage has released. My bet would be that when you close the program and allow it to install service release patch that is when it goes Grey since they would have used that to remove it. You could try not installing any patches and see if that keeps it turned on.
__________________
I'm an independent Sage50 (Peachtree) Master Certified Consultant, please contact me if you are in need of assistance (input @ and .):

John [at] bottomline-acctg (dot) com

Please leave me a review if you appreciated my assistance: http://bottomline-acctg.com/reviews/
Reply With Quote
  #3  
Old 06-27-2014, 04:11 PM
ReidAlbee ReidAlbee is offline
Registered User
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 4
Not the case at all. It happens at random whether the SR are installed or not.

It is now moot anyway. They are upgrading since the 2012 goes obsolete next month.
Reply With Quote
Reply


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is Off
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 08:37 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.10
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
all contents copyright (c) by AccountingUsers Inc.